web analytics

IJzertekort test

Heb jij een ijzertekort? Test het zelf! | Kruidvat BLOG

Voel jij je moe, heb je regelmatig hoofdpijn en zie je er bleek uit? Dit kunnen symptomen van een ijzertekort zijn. Je ijzerwaarde kun je door je huisarts laten testen. Maar met de zelftest van Veroval kun je dit nu ook zelf doen. Gewoon thuis!

Veroval | IJzertekort| Zelftests | Zelfdiagnose| HARTMANN

IJzer is essentieel voor de zuurstofvoorziening in ons lichaam en het energiemetabolisme. IJzertekort kan leiden tot lethargie, bleekheid en hoofdpijn. Met de "IJzertekort" zelftest van Veroval®, kan u snel en veilig opsporen of de bovenvermelde symptomen door een ijzertekort zijn veroorzaakt. Al wat u nodig hebt is een druppel bloed van uw vingertop en tien minuten tijd.

Zelftest: Heb ik bloedarmoede? - Test jezelf - Bloedarmoede | Gezondheidsplein.nl

Deze test is bedoeld om na te gaan of je last hebt van bloedarmoede. Bloedarmoede is soms lastig van de ziekte van Pfeiffer te onderscheiden, omdat beide aandoeningen gepaard gaan met (extreme) vermoeidheid.

Zelftest ijzertekort | CM

Wat meet de test (Veroval zelftest van Hartmann en MyTest van Mylan)? Ferritine is een eiwit dat ijzer kan binden en opslaan in de cellen van de lever en het beenmerg. De test meet de concentratie ferritine in je bloed, wat een maatstaf is voor de hoeveelheid ijzer in je lichaam.

Ijzer tekort Test: Praktijk Natuurgeneeskunde Delft - Thamar Consult

Mogelijk krijg je wel genoeg voedingsstoffen binnen via jouw voeding maar zit het probleem in de opname van deze voedingsstoffen of er is een ander probleem. Daarom is het belangrijk om jouw gehele systeem te laten doormeten. Alles in het lichaam is tenslotte met elkaar verbonden.

Ferrtine onderzoek (ijzerwaarden) - Mijnlabtest.nl

Met de Ferritine thuistest kunt middels een vingerprik uw Ferritine (ijzerwaarden) vast laten stellen. U kunt de test zelf thuis uitvoeren en hoeft alleen uw bloedsample middels de retourenveloppe terug te sturen. In ons gecertificeerde laboratorium wordt uw sample bekeken, enkele weken later krijgt u per e-mail de uitslag van uw onderzoek.

Mylan MyTest Ijzer Zelftest 1 Kit: Hier Online Bestellen! - Newpharma

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Test: ijzer tekort - Revitalis

Test: ijzer tekort Doe de test en kom er achter of je symtomen zoals vermoeidheid, haaruitval en broze nagels het gevolg is van een ijzer tekort.

Video

Nieuws

Weinig appels en ijzer in appelstroop

DEN HAAG - Appelstroop wordt gemaakt van appels, zou je denken. Onderzoek van de consumentenbond toont aan dat dat een misvatting is.

Verder lezen

Test-Aankoop: meeste medische zelftests zijn nutteloos

Zelftests waarmee je in een mum van tijd kunt opsporen of je een ijzertekort hebt, een te hoge cholesterol, een infectie van de urinewegen, en zelfs hiv: ze zijn aan een opmars bezig.

Verder lezen